donderdag 29 augustus 2013

Nog eens gerecycleerd !

Recycleren is wel ontzettend leuk.  Het is niet (of toch minder erg) als het misloopt.  Nu was kleinzoon 2 aan de beurt.  Voor hem maakte ik een rompertje.  In eerste instantie zou het er eentje worden zonder mouwtjes, maar nu het echt warme weer al een beetje verleden tijd is, heb ik er toch maar mouwtjes ingezet.


Alles ging goed tot ik de drukknopen erin ging zetten.  Het rijtje aan het achterpand ging zonder problemen.  Bij de eerste drukknoop aan het voorpand ging het volledig fout, die zit er dus verkeerd in en ik krijg hem er niet meer uit.
Dan mocht de kleinzoon het rompertje passen, verdorie, hij kreeg er zijn hoofdje niet door.  De hals was dan ook afgewerkt met gerecycleerd biais.  Ik wist weer wat doen, biais lostornen en met de overschot van de boordstof de hals proberen af te werken.  Het is vrij goed gelukt (al zeg ik het zelf), nu maar hopen dat de kleinzoon er zijn hoofdje wel doorkrijgt.


1 opmerking:

  1. Zo hard valt het foutje toch niet op... En de kleinkinderen hebben geluk dat moeke haar kleerkast regelmatig uitmest ;-) Zou ik ook eens moeten doen...

    BeantwoordenVerwijderen