donderdag 26 september 2013

Pensioen

Alhoewel we in dezelfde stad wonen en ook nog eens dezelfde familienaam hebben, kenden wij mekaar nog niet.  Op 1 april (geen aprilgrap), 26 jaar geleden zijn we voor dezelfde werkgever beginnen werken.  De eerste weken pendelden we van onze woonplaats met de trein naar Antwerpen voor onze opleiding.  Dan zijn we op het kantoor in L. beginnen werken, na 6 maanden ben ik het kantoor in T. gaan versterken, zij is in L. gebleven. 
In 1992 heb ik mijn mutatie naar N. gekregen, een heel stuk dichter bij huis (11 km ipv 33 km), zij is na verloop van tijd naar B. gegaan omdat het kantoor in L. nog sporadisch open zou zijn. 
Toen zijn we mekaar zowat uit het oog verloren, we werkten in een verschillende regio en zagen mekaar dan ook niet meer op de opleidingen.
Begin dit jaar zijn we mekaar weer tegengekomen en hebben we al enkele keren goed kunnen bijbabbelen.
Zij is vanaf 01-07-2013 op pensioen en dat hebben we vandaag gevierd.
Natuurlijk kan je dan niet met lege handen afkomen.  Ik had voor haar eerder al een dumpling gemaakt, nu nog een papierenzakdoekenzakje en assorti mandje, dit laatste heb ik gevuld met producten  van Rituals...3 opmerkingen:

  1. Leuk om na een tijd weer eens te kunnen bijbabbelen. Tof, he die mandjes ! Heb er hier ook onlangs gemaakt als cadeautje ! Erg leuk stofje, trouwens.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk kadootje!
    :)

    Kan je me nog je email-adres doorsturen ivm de handleiding voor een koffertje ( je email-adres wordt niet weergegeven op mijn iPad ( iOS 7 he!)

    BeantwoordenVerwijderen