zondag 9 februari 2020

Veronique Branquinho

De Belgische modeontwerpster Veronique Branquinho ontwikkelde voor Veritas een exclusieve collectie met 14 kledingstukken om zelf te naaien of te breien.

Enkele maanden geleden kon je een volledige look winnen helemaal op maat gemaakt.  Deelnemen was niet moeilijk, gewoon een paar vragen beantwoorden en dan ... fingers crossed!

Ja! Ik deed mee!
In december kreeg ik volgende mail:

Dag Annie,

Proficiat, jij bent de gelukkige winnares van onze Veronique Branquinho wedstrijd!  Het aantal deelnemers was 3527 en jij had 3526 gegokt, goed gedaan ðŸ˜‰.  
Wat heb je nu precies gewonnen?  Eén van de onderstaande op maat gemaakte Veronique Branquinho looks! (Hoe cool?!)

foto van Annie Boonen.

Uit het westrijdformulier was gebleken dat jij graag outfit 1 op maat laat maken, is die keuze nog hetzelfde? We horen het graag!
En bij een op maat gemaakt silhouet, horen natuurlijk ook de juiste maten ðŸ˜Š. Daarom nodigen wij jou graag uit om ons op een maandag of een donderdag tussen 10 u en 17 u te komen bezoeken.  Dan meet onze naaister jou graag even op (dit duurt ongeveer 20 minuten).

We kijken er alvast naar uit om van je te horen!  Indien je nog vragen hebt, laat het ons zeker weten ðŸ˜‰.

Met vriendelijke groeten
Kelly

Begin vorige week werd het pakje met een volledig op maat gemaakte outfit geleverd. 
De blouse met strik (Emma) zit als gegoten.  


De broek (Constance), een tikkeltje sportief maar tegelijk ook heel classy én hip met de gekleurde strepen op de zijnaad, zit ook heel goed.  Ik moet er wel nog aan wennen, ik heb lang geen brede broeken meer gedragen.




Zo'n romantische victoriaanse strik geeft de blouse meteen klasse.  




Hoe leuk is dat!  Dank je wel team Veritas!

1 opmerking: