zaterdag 14 mei 2022

Mr Ryks

Op zoek naar een 'creatieve verpakking' voor de centjes voor het vormsel van kleinzoon T., kwam ik de mannenportefeuille Mr Ryks van Hansedelli tegen.




Deze Mr Ryks was perfect voor het doel dat ik voor ogen had.  Een portefeuille met genoeg vakjes voor centen, biljetten en kaarten.



Een kleur kiezen voor een 12-jarige vond ik het moeilijkst, ik dacht aan een combinatie van zwart met cognac, of zwart met zwart.

Ik liet T. toch maar zelf kiezen, zonder dat hij wist wat ik ging maken.  Hij zag zwart met zwart het liefst.

Het zwarte en het mat zwarte kunstleer komen van bij Ateljee Caro.  Het zwart katoenen stofje met formules vond ik bij De Stoffenknop.  De ritssluiting komt van bij Zipper Zoo.



Centjes in een doosje en in een kaart maken het cadeautje compleet.



Wij beleefden vandaag een superdag!

3 opmerkingen:

  1. Wauw, dat is een supermooi kado! Is niet zo makkelijk voor een 12 jarige jongen, om iets leuks te vinden, maar dit is geslaagd! Fijn dat jullie zo een mooie feestdag hadden samen!
    Mag ik vragen hoe je zo mooi kan stikken met kunstleer? Ik vind het zo een struggle. Welke naald en voetje gebruik je ervoor? Ik las laatst iets over een teflonvoetje, gebruik je dat ook?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel Hilde. Mijn steken zijn ook niet altijd zoals ik ze wil hoor. Ik neem wel altijd een ledernaald en zet de steeklengte iets groter, ik gebruik mijn gewone naaivoetje.

      Verwijderen
  2. Heel erg knap gemaakt! Een topcadeau!

    BeantwoordenVerwijderen